Η Ελληνική Ομοσπονδία Σόφτμπολ ανακοινώνει τις αθλήτριες στην Εθνική Ομάδα κάτω των 22 και την Γυναικών

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΟΦΤΜΠΟΛ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ  ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 22 ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ .

 

 

Η Ελληνική Ομοσπονδία Σόφτμπολ ανακοινώνει τις αθλήτριες στην Εθνική Ομάδα κάτω των 22 και την ΓυναικώνΗ Ελληνική Ομοσπονδία Σόφτμπολ ανακοινώνει τις αθλήτριες στην Εθνική Ομάδα κάτω των 22 και την ΓυναικώνΗ Ελληνική Ομοσπονδία Σόφτμπολ ανακοινώνει τις αθλήτριες στην Εθνική Ομάδα κάτω των 22 και την ΓυναικώνΗ Ελληνική Ομοσπονδία Σόφτμπολ ανακοινώνει τις αθλήτριες στην Εθνική Ομάδα κάτω των 22 και την Γυναικών

Μάιος 25, 2018

 

(Αθήνα, Ελλάδα)-Η Ελληνική Ομοσπονδία  Σοφτμπολ ανακοινώνει το πρόγραμμα  των αθλητών της Εθνικής ομάδας Γυναικών για το 2018. Η Εθνική Ομάδα Γυναικών κάτω των 22  θα αγωνιστεί  στο  U22 Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Τρναβα της Σλοβακίας από 18 έως 28 Ιουλίου και η Εθνική Ομάδα Γυναικών   θα αγωνιστεί  στο ESF Super 6 τουρνουά  στο Hoofddrop, NL  από 19 έως 23 Σεπτέμβρη.

«Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι με το προσεχές καλοκαίρι και τους αθλητές που επιλέχθηκαν για τους αγώνες μας. Έχουμε πολλούς νέους αθλητές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα μας και αυτό είναι μια μεγάλη ευκαιρία να μπορέσουμε να προσφέρουμε στους νεότερους αθλητές μας διεθνή εμπειρία» λέει ο Tony Foti , επικεφαλής προπονητής. «Χρησιμοποιούμε αυτούς τους προ -2019 αγώνες για να αξιολογήσουμε όλους τους αθλητές μας σε διεθνή αναμέτρηση και να τους δώσουμε μια πολύ χρήσιμη εμπειρία , η οποία είναι διαφορετική από τη δική τους κλασική σχολική εμπειρία . Αυτοί οι αγώνες είναι εξαιρετικά σημαντικοί για εμάς αφού είναι οι τελευταίοι πριν το 2019, όπου θα επιλέξουμε μια τελική ανώτερη ομάδα να αγωνιστεί στο ESF Γυναικείο Πρωτάθλημα και στο Olympic Qualifier.

The Hellas National Team Program είναι η επίσημη Εθνική Ομάδα της Hellas Softball Federation .

 

ΌνομαΕπίθετοΧώραU22Super 6
AlexisBazosPound Ridge, NYXX
ΜαρίαΔουλοπούλουΑθήνα, Ελλάδαx
AnyssaIliopoulosNotrige, ILX
MaryIliopoulosMorton Grove, ILXX
ChelseaLisikatosCold Spring, NYX
SamanthaLisikatosCold Spring , NYXX
MiaMarinakisChula Vista, CAX
BriannaNykazaChicago, ILX
KatPanosBarrington, ILXX
SophiePatonisFranklin, TNX
ΔώραΣκαρογιάννηΑθήνα, ΕλλάδαX
EleniSpirakisSaratoga, CAXX
LorenStavrouLong Beach, CAX
NicolettePapavasileiouLos Angeles, CAXX
ΡάνιαΖαβιτσάνουΑθήνα , ΕλλάδαX
ChelseaRunyonSan Diego, CAXX
KateKaramouzisRockville Center , NYX
ZoeStavrouLong Beach, CAXX
MakaylaTsagalisArlington Heights,ILX
MariaZepedaItasca, ILX
ΜαρίαΜασουρίδουΑθήνα, ΕλλάδαX
AlexceaGlynosDanvers, MAX

 

Προπονητικό Προσωπικό

 

ΘέσηΌνομαΧώρα
Επικεφαλής ΠροπονητήςTony FotiWinnipeg, Canada
Προπονητής (Bench)Candida CerriBollate , Italy
Προπονητής (Pitching)Shan McDonaldScarborough, Canada
Βοηθός ΠροπονητήΝτενίζ ΧωραφάΑθήνα , Ελλάδα
Βοηθός ΠροπονητήΜπάμπης ΤριγωνάκηςΑθήνα, Ελλάδα
Γυμναστής ΑθλητώνMarta PedroliBollate , Italy
Αρχηγός ΟμάδαςΚωστής ΛιαρομμάτηςΑθήνα, Ελλάδα

 

Η ομάδα των προπονητών αποτελείται από τον Toni Foti , ο οποίος θα είναι ο επικεφαλής προπονητής με τον Shan  McDonald , Candida Cerri, Ντενίζ Χωραφά και Μπάμπη Τριγωνάκη  , οι οποίοι θα είναι βοηθοί προπονητή. Η ομάδα θα ηγείται από τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κωστή Λιαρομμάτη.