20 ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 6 ΘΕΣΗ

15 Παγκοσμιο Πρωταθλημα Γυναικων

19 Ευρωπαϊκο Πρωταθλημα

10η θέση

4 Ευρωπαϊκο Πρωταθλημα Κ 22

3η θέση

1 Ελληνικο Πρωταθλημα Ανδρων

Ήφαιστος Πατρών

1 Βαλκανικο Πρωταθλημα

1η θέση

Ολυμπιακοι Αγωνες Αθηνας 2004

7η θέση

Εθνικη Ομαδα 2015

Ελληνικη Ομοσπονδια Σοφτμπολ (ΕΟΣ)

Η Ελληνική Ομοσπονδία Σοφτμπολ προωθεί, οργανώνει και αναπτύσσει το άθλημα του Σοφτμπολ στην Ελλάδα για να προσελκύσει νέους παίκτες και οπαδούς. Η Ομάδα Ανάπτυξης της ΕΟΣ, με την υποστήριξη των εθνικών μας ομάδων, εργάζεται για την ανάπτυξη και επέκταση του Σοφτμπολ σε όλη την Ελλάδα. Ανανεώσαμε έναν νέο ιστότοπο με σκοπό την έγκαιρη ενημέρωση των αποτελεσμάτων των παιχνιδιών και των συναφών δραστηριοτήτων της Ομοσπονδίας. Η ΕΟΣ ενισχύει τα δίκτυα κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, έτσι ώστε οι συνεργαζόμενοι συνεργάτες, οι χορηγοί, οι παίκτες και οι οπαδοί να μοιράζονται πληροφορίες σχετικά με το άθλημα του Σοφτμπολ στην Ελλάδα και διεθνώς. Ευχαριστούμε όλους για τη συνεχή σας υποστήριξη και ενθάρρυνση.

Κωστής Λιαρομάτης, Πρόεδρος

Τελευταια Νεα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ 2ο ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Σόφτμπολ παρουσιάζει την Εθνική Ομάδα Γυναικών για το 2018

Η Εθνική Ομάδα Σόφτμπολ των Γυναικών ολοκλήρωσε τους αγώνες της στο 20ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με πολύ μεγάλη επιτυχία, που διεξήχθη στην περιοχή BOLLATE της Ιταλίας από τις 25/06 έως την 01/07/2017 καταλαμβάνοντας την 6η θέση ανάμεσα σε 23 χώρες, η οποία είναι η 2η καλύτερη θέση που έχει λάβει στην ιστορία των αγώνων μετά την 2η θέση στο πρωτάθλημα του 2005.

Χορηγιες Εθνικης Ομαδας

Η χορηγία είναι μεγάλη υπόθεση για τις Εθνικές μας Ομάδες στην Ελλάδα.

Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν αντιμετωπίζουμε προκλήσεις από την οικονομική κρίση. Όταν χορηγείτε τις ομάδες μας, κάνετε μια διαφορά στη ζωή των παικτών. Η δουλειά μας όχι μόνο προωθεί το σοφτμπολ αλλά προωθεί και την προσωπική επιτυχία και ενθαρρύνει τις πιο υγιείς κοινότητες. Πολλοί παίκτες θα γίνουν φίλοι που συχνά μεταδίδουν την αγάπη και τη γνώση τους για το παιχνίδι σε άλλους.

Βλέπετε λοιπόν, όταν υποστηρίζετε τα προγράμματά μας, γίνεστε και εσείς μέλος της ομάδας .

Συνεργατες